Προφίλ Εταιρίας

Η εταιρία

S.I.N. HELLAS ( Salt Inclusive Nutriments HELLAS ) ιδρύθηκε το 1992 στη Λάρισα της Στερεάς Ελλάδας και ξεκίνησε τη λειτουργία της ως μονάδα έρευνας και ανάπτυξης για την παραγωγή και εμπορία πολλών ειδικών προσθέτων ζωοτροφών για όλα τα ζώα όπως αιγοπρόβατα, βοοειδή, βοδινό κρέας, αγελάδες γαλακτοπαραγωγής, ξηρές αγελάδες, πουλερικά και χοίρους. Αυτά τα ειδικά πρόσθετα είναι γνωστά ως MINERAL LICKING BLOCKS & VITAMINS - MINERALS PREMIXES.

Με την ειδική τους σύνθεση και μέσω της συμπληρωματικής χρήσης τους σε καλής ποιότητας ημερήσια αναλογία στη διατροφή των ζώων, οι πλάκες λείξεως και τα προμίγματα επιτυγχάνουν αυξημένη όρεξη και παραγωγικότητα του ζώου, αποτελεσματικότητα σε γάλα και κρέας, βελτιώνουν την ποιότητα του παραγόμενου γάλακτος, οδηγούν σε αποφυγή και πρόληψη ασθενειών, καλύτερη και ευκολότερη εγκυμοσύνη και γενικά προσφέρουν σημαντική βελτίωση της συνολικής παραγωγικότητας και υγείας του ζώου..

Με τη δύναμη της εξειδίκευσης στη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων σε συνδυασμό με τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που εξοπλίστηκε, η εταιρεία πολύ γρήγορα έγινε ηγέτης στη διάθεση τέτοιων προϊόντων, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αγοράς, ενώ παράλληλα χρόνος άρχισε να εξάγει τα προϊόντα της σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο..

Το 1998 η εταιρεία ολοκλήρωσε την κατασκευή μιας νέας μονάδας παραγωγής, ενός εργοστασίου εξοπλισμένου με τεχνολογία αιχμής, στη Βιομηχανική Περιοχή της Λάρισας όπου η πλήρης εταιρεία μεταφέρθηκε και λειτούργησε ενσωματωμένη έκτοτε, ενσωματώνοντας πολλές γραμμές παραγωγής, αποθήκες και αποθήκες αποθήκευσης και φόρτωσης, κεντρικά γραφεία.

Το 2002, η εταιρεία, μπαίνοντας σε ένα νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα, δημιούργησε νέες, μεγάλου όγκου γραμμές παραγωγής και πρόσθετες, μεγαλύτερες, αποθήκες ξεκινώντας το 2004 τις συνολικές εγκαταστάσεις κάλυψης 5.000 τμ σε οικόπεδο 9.000 τμ εντός της ΒΙΠΕ Λάρισας..
 

Προϊόντα

Ένα καλά εκπαιδευμένο προσωπικό που συνεργάζεται με το επιστημονικό και επαγγελματικό προσωπικό που εργάζεται στην εταιρεία, σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό παραγωγής, οδήγησε την εταιρεία στην ανάπτυξη μιας ,b>μεγάλης ποικιλίας διαφορετικών συνθέσεων μεταλλικών πλακών λείξεως, μελασούχα ενεργειακά προϊόντα και ισορροπιστές>/b>, για τις ειδικές ανάγκες των ζώων, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο όλο και περισσότερες διαφορετικές απαιτήσεις της σύγχρονης κτηνοτροφίας.

Η εταιρεία S.I.N. HELLAS ήταν ο πρώτος παραγωγός μεταλλικών πλακών λείξεως σε παγκόσμιο επίπεδο που ανέπτυξε και αναβάθμισε τους απλούς πλάκες λείξεως αλατιού σε πιο επιστημονικά επίπεδα με μοναδικές ειδικές συνθέσεις που δεν ανταποκρίνονται σε καμία και δεν μπορούν να βρεθούν σε καμία άλλη εταιρεία.

Με αυτόν τον τρόπο, εκτός από τη ΒΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ πλακών λείξεως (γενικά απαντώνται πιο συχνά παντού), η εταιρεία δημιούργησε πρόσφατα τη νέα της ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΣΕΙΡΑ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ μοναδικών προϊόντων όπως το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ANTI-INSECT (φυσικό εντομοαπωθητικό μπλοκ). , ΑΝΤΙ – ΚΕΤΩΣΗ, ΑΝΤΙ – ΟΞΙΝΩΣΗ , ΑΝΤΙ – ΠΕΤΡΑΣ, ΒΡΟΓΧΙΚΟ (κατά αναπνευστικών προβλημάτων), TOXIBIND (με ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ δράση) , ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΟ (με σύνθεση ζωντανής μαγιάς για προβιοτική δράση ) και πολλά άλλα..

Στα επενδυτικά σχέδια της εταιρείας προστέθηκε πρόσφατα μια γραμμή παραγωγής κουβάδων που γλείφει μελάσα, προσθέτοντας αυτή την κατηγορία προϊόντων υψηλής ενέργειας στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας. Έτσι, δημιουργήθηκαν νέα προϊόντα που καλύπτουν όλες τις κτηνοτροφικές ανάγκες, ειδικά σχεδιασμένα για βοοειδή και βόειο κρέας, γαλακτοκομικές και ξηρές αγελάδες, αιγοπρόβατα, πουλερικά, χοίρους και άλογα.

Δουλεύοντας προς την ίδια κατεύθυνση, η εταιρεία δημιούργησε επίσης μια πλήρη σειρά προμειγμάτων για όλα τα ζώα και για όλα τα διαφορετικά στάδια της ζωής τους εμπλουτίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συνολική ποικιλία των προσφερόμενων προϊόντων της για να εξυπηρετήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές αγροτικές απαιτήσεις.

Υποκατάστατα γάλακτος, τροφές για ζώα συντροφιάς, απολυμαντικά, κτηνιατρικά εργαλεία και γεωργικός εξοπλισμός, πρώτες ύλες και άλλα συμπληρώματα διατροφής, ολοκληρώνουν την πλήρη γκάμα των διαθέσιμων προϊόντων της εταιρείας που επιτρέπουν στο S.I.N. Η HELLAS να εξυπηρετεί με επιτυχία κάθε εγχώριο και παγκόσμιο πελάτη στον κτηνοτροφικό τομέα.

 

Αξίες και Ηθικοί Κώδικες

Η εταιρεία S.I.N. HELLAS λειτουργεί σύμφωνα με τις κύριες εμπορικές αξίες και με τους πιο αυστηρούς κώδικες δεοντολογίας σε προσωπικό, κοινωνικό και επιχειρηματικό επίπεδο από:

 • Παράγοντας υπεύθυνα προϊόντα υψηλής ποιότητας, αρκετά καλά για να προάγουν την υγεία και την παραγωγικότητα των ζώων και ικανά μόνο να ωφελήσουν τελικά τη ζωή τους.
 • Νόμιμη και ειλικρινής λειτουργία της επιχείρησης σεβόμενοι ηθικά και ηθικά το προσωπικό, τους προμηθευτές, τους επιχειρηματικούς συνεργάτες και τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 • Αξιοπρεπώς και πιστά, εκπληρώνοντας πλήρως τις υποσχέσεις μας και σεβόμενοι όλες τις συμφωνίες και τις συμβάσεις που έχουμε υπογράψει τόσο με τοπικούς όσο και με διεθνείς επιχειρηματικούς εταίρους, τηρώντας τον λόγο τιμής μας ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.
 • Αυστηρά αφιερωμένο στην ευημερία και την προστασία της υγείας του ζώου μέσω της έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων κορυφαίας ποιότητας μέσω μιας ομάδας ειδικών κτηνιάτρων και διατροφολόγων.
 • Ενεργώντας με διαφάνεια και σαφήνεια σχετικά με όλες τις τεχνικές ή άλλες πληροφορίες που παρέχουμε στους συνεργάτες μας.
 • Ενίσχυση της οικονομίας της χώρας μας
  σε όλη την εξαγωγική μας δραστηριότητα και το εισόδημα καθώς με υπερηφάνεια εξάγουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο.
 • Στήριξη του συνολικού κτηνοτροφικού τομέα παρέχοντας λύσεις και βοηθώντας έναν τεράστιο αριθμό αγροτών, κτηνιάτρων, διατροφολόγων, τεχνικών ζωολογικών κήπων και εμπόρων, χάρη στις προσφερόμενες υπηρεσίες μας και στα μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα μας κορυφαίας ποιότητας
 •  
   
   
   
   
  close
  top